Mi a jó ajándék a nehezen ébredőknek, a kávé szerelmeseinek?

Bizonyára mindenki számára ismerős, milyen egy nehezen induló reggel. Milyen az, amikor még a reggeli kávé elfogyasztása előtt egy rakás rossz dolog történik. Amikor egy kicsit később kelek a szokásosnál, biztos, hogy a kutya kiborított valamit éjszaka, olyankor romlik el a hajvasaló és fogy el a fogkrém. Éppen ezért kezdem minden reggelemet kávéval, hogy ezek a borzalmas dolgok egy kicsit elviselhetőbbek legyenek. A kávé nem csak felébreszt, de a kávézással eltöltött pár perc megnyugtat, van időm rendesen felébredni és feltöltődni.

Azoknak, akik hozzám hasonlóan a kávé szerelmesei, és akiknek csak a kávé után indul el a napjuk, van egy pár jó ajándék ötletem. Természetesen vehetnék ennek az embereknek kávét, de szerintem ez nem jó ötlet. Én például szeretem ugyan a különleges ízű kávékat, de nem vagyok “minden-ivó”. Sokkal jobban szeretem magam kiválasztani a kávémat, nem kedvelem annyira, mikor kész tények elé állítva valamilyen ízesített, vagy nekem nem tetsző aromájú kávét kapok ajándékba. Ezek ugyanis feleslegesek. Nekem nem mindegy, hogy honnan származik a kávé bab, hogy milyen pörköléssel készült. Szeretem magam kiválasztani, hogy mit iszom, ezért nem is szeretek kávét kapni ajándékba, még ha kézenfekvő ajándék is lenne.

A kávés bögre, vagy csésze is elcsépelt egy ötlet, biztosan mindenkinek van otthon legalább 5-6 bögréje, de ahogyan én is, Ők is valószínűleg a kedvenc bögréjükből innák továbbra is az éltető nedűt.

De akkor mit lehetne venni ezeknek az embereknek, ha kifejezetten valami kávézással kapcsolatosat szeretnénk?

Az egyik ismerősöm születésnapi partyjára készülve jött az ötlet, hogy ennek az ajándék mizériának a megoldása a póló nyomtatás lehet.

A póló nyomtatás során az általam választott mintát vagy szlogent rátetethetem pólóra, ami szerintem tök jó ötlet. Eredetileg egy pizsama felsőrésznek terveztem a pólót, mert azért mégsem mennék el én sem dolgozni valami kávé feliratos felsőben, de otthonra, vagy pizsamának szerintem tökéletes lehet a minta, amit választottam.

A minta egyébként így nézett ki:

póló nyomtatás
póló nyomtatás

A kivitelezés helyének a lolmarkt.hu egyik üzletét választottam. Póló nyomtatás terén szerintem Ők a legjobbak, több ismerősöm is ajánlotta Őket. És igazuk volt, tényleg nagyon jól dolgoznak. A nyomatok nagyon szépek és nagyon tartósnak is néznek ki, ráadásul nem is drága. Nagyon gyorsan dolgoznak, az üzletükben szerintem fél óra alatt el is készültek.

A vásárlás úgy történt, hogy elvittem magammal egy külső adathordozón a mintát és azt méretezték át, illetve tették rá a pólóra. Pont jó időben mentem, azt mondták, hogy fél óra alatt megcsinálják a pólót. Amíg készítették, addig beültem kávézni, fél óra múlva pedig már meg is volt az ajándék.

Szerintem utoljára évekkel ezelőtt nyomtattam pólóra, örülök, hogy eszembe jutott ez a lehetőség is, mint ajándékötlet.

Egy kávéimádónak nehéz az ajándék vásárlás, de szerintem nagyon jól megoldottam a problémát.

A szülinapján oda is adtam neki az ajándékot és nagyon örült neki, azóta pár alkalommal küldött is képet arról, hogy éppen az általam készíttetett póló van rajta, szóval szerintem neki is tetszett az ötletem.

A póló nyomtatás pedig sokkal egyszerűbben és gördülékenyebben zajlott, mint hittem. Nem néztem jobban utána a dolognak, csak egy ismerősöm ajánlotta a lolmarktot, pedig honlapjuk is van, ahol lehet rendelni már előre elkészített feliratos felsőket is, illetve nagyobb tételben is lehet rendelni, illetve e-mailben is, ha a lakhelyünk közelében éppen nincsen üzletük.

Ti mit vennétek valakinek, aki ennyire szereti a kávét, akivel mindig együtt mentek kávézni? Szerintetek is jó ötlet volt ez az ajándék?