Kávézóban javasolták a legjobb autószervizt

Kávé, kávé… imádom a kávét, mondtam már? Ha még nem, akkor most megteszem: a reggeli, otthoni kávémon felül nem véletlenül térek be reggelente munka előtt és közben – néha még utána is – a kedvenc kávézómba, hogy egy kicsit felfrissüljek egy jegeskávé vagy macchiato, esetleg egy jó flat white mellett. Sosem lehet megunni az az érzést, amikor az ember betér egy igazi klasszikus kávézóba és megcsapja a kávé illata, meg persze a nyugalom… egy ilyen helyen pedig maga a Mennyország egy kis koffeinbonba mellett békében elfalatozni némi aprósüteményt napindításként. Jó, tudom, kicsit sok már az áradozásból, de aki nem próbálta ki kávészeretőként, ne hagyja ki! Higgyétek el, nem bánjátok meg, csak találjatok rá megfelelő helyet. Az én törzshelyeimen már több eladóval és baristával kerültem már-már baráti kapcsolatba és beszéljük ki röviden az aktuális ügyeinket egymás között.

Csakhogy történt egyszer, hogy szeretett autómmal nem mertem elindulni a kiadott különös hangok miatt és busszal kellett eljárnom otthonról – persze ez kedvenc baristámnak is feltűnt, anélkül, hogy mondtam volna. A magam részéről szakképzettség híján nem tudtam volna megmondani, mi a probléma oka, bár a hangokból ítélve a kipufogóra gyanakodtam – ő pedig nemes egyszerűséggel rögvest rávágta, hogy ő annak idején a Méta Autószerviz Kft. mellett tette le a voksát, és nagyon elégedett volt velük, így őket ajánlja, ha esetleg szervizt keresnék.

A hiba óta még nem igazán volt időm beleásni magamat a témába, így természetesen megfogadtam a baráti tanácsot és az első lehetőségem utam az interneten a Méta Autószerviz Kft. weboldalára vezetett, amivel kapcsolatban nagyon jó benyomásokat szereztem: a márkafüggetlen szerviz nem is volt messze, így szerencsére volt rá esély, hogy még a saját kerekein el tudom vinni oda az autómat. Ráadásul nagyon széles skálán vállalták a javítási munkákat, aminek kifejezetten örültem, nem kellett attól tartanom, hogy nem tudnak vele mit kezdeni és visszadobják a munkát – a nyilvános árlista meg nagyon nagy pozitívum volt.

Az időpont egyeztetés után el is vittem az autómat, szerencsére nem bántam meg: gyanúm beigazolódott és sajnos a kipufogóval adódtak problémák, vagyis gyakorlatilag kilyukadt… hát igen, ugyan jó állapotú az autóm, de nem kifejezetten mai darab, így a szervizben azt mondták, igazából ez a természetes korrózió eredménye, de szerencsére könnyen orvosolható jelenség. Mivel maga a kipufogó is régi volt, a lyuk pedig nagy, végül nem a hegesztés, hanem a teljes csere mellett döntöttünk – kicsit nyugodtabban indulok útnak, ha tudom, hogy ez legalább már biztos rendben van a rendszerben. Ha már úgy is szervizben volt és közelgett a műszaki vizsga ideje is, kértem egy teljes felmérést is, amelynek eredményeként szerencsére más hibát nem találtak, így szerencsére teljes lelki békével vihettem később műszakiztatni az autót és persze közlekedhettem vele. Ha bármi van, azóta is hozzájuk hordom és természetesen másoknak is ezt a céget ajánlom: az egész folyamat során teljesen korrektek voltak, nem húzták a munkálatok idejét és nagyon jól dolgoztak, ahogy dolgoznak azóta is – az ismerőseim is csak pozitívan nyilatkoznak róluk, akiket azóta “oda küldtem”. Hát igen, látjátok, mikre lehet jó, ha az ember szereti a jó kávét és törzshelye van? Például nem kell hosszasan utána járnia, hova kell vinni megjavíttatnia autóját, hanem rögvest szuper helyet ajánlanak!

Méta Autószerviz Kft.