Kávézás közben patron rendelés

A barátomnak kávézója van, az ő tulajdona és ő is üzemelteti. Mindig is ez volt a vágya, hogy egy legyen egy saját is kávézója, ahol első randevúk tudnak zajlani, vagy éppen már több éve együtt lévő emberek beugranak meginni egy kávét, csak egy párként, férfi és nőként a gyerekek nélkül. De arra is gondolt még a legelején, hogy üzleti kávézások is tudnának ott zajlani, kis megbeszélések, melyek biztosan jó véggel zárulnak. Ehhez és ehhez hasonló gondolatokkal telve indította el a kávézóját. Mindamellett, hogy minőségi kávét szeretett volna forgalmazni. Ez is megtörtént még körúton is voltunk Braziliában, ahol a kávéültetvényeken jártunk és szerződést kötött a beszállítókkal. Kis kávézót szeretett volna, de az a kis kis kuckó mindenképpen minőségi alapanyagokkal dolgozzon, a legjobb, prémium kategóriában. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az alapanyag is minőségi legyen, ahol már a betakarítástól jelen tud lenni, majd ahogyan megérkezik a szállítmány, önmaga pörköli meg a kávészemeket, olyan erősségre, amilyen éppen fogyóban van az üzletben. Így indult el tehát, nagy tervekkel és célokkal, melyeket az évek során sikerült is megvalósítania. A jó minőségű kávéra nyitottak voltak az emberek, akkor is, hogy tényleg a kávézó maga nagyon picike, de van benne valami kis varázslatos, bekuckózós. Teljes mértékben elnyerte a célközönség tetszését és kávérajongók kedvelt helyévé vált.

Én is jó pár napot ott szoktam tölteni, hol csak beugrom egy kávéra, hol pedig besegítek a munkafolyamatokba is. A háttérben a rendelések és az iroda, munkajogi rész működtetése az én feladatom. Ehhez kellett most beszereznem egy nagyon fontos eszköz tartozékot is, mivel nyomtatunk is néha van egy nyomtatónk, amiből kifogyott a patron. Nem is tudom, hogy mikor rendeltem bele utoljára, ezért már fogalmam sem volt, hogy akkor honnan szereztem be, melyik cégtől. El is engedtem a gondolatot, hiszen majd alakul valahogy, az interneten számos lehetőség közül lehet választani, így nem is aggódtam, tudtam, hogy találok majd egy céget, akik kiváló minőségben nagyszerű termékeket forgalmaznak. Így kutatni kezdtem, csak a netes vásárlás jöhetett szóba, hiszen, hogy most én bemenjek egy műszaki cikkeket forgalmazó üzletbe és ott keressek kutassak a patronok között, azt elképzelhetetlennek tartottam, így hát maradt a netes vásárlás, amit én személy szerint nem is bánok. Lehet, hogy jó pár honlapot meg kell nézzek, hogy egy átfogó képet kapjak a piacon megtalálható nyomtatóhoz való patronokról. Keresgéltem és kutattam, míg végül egy nagyszerűnek ígérkező céget találtam, akik honlapja már az első pillanattól fogva nagyon megtetszett és tudtam itt érdemes további is elidőzni, mint a többi más oldalakon. Nagyon kiforrott oldalról beszélek, látszik rajta, hogy egy profi cég áll mögötte. És ami nagyon szimpatikus volt, és ez tükrözi a cég vásárlókhoz való hozzáállását is, hogy nagyon könnyen kiismerhető az oldal, egyszerűen használható, hogy akár az idősebb oldal látogatók is könnyed szerrel meg tudják rendelni a saját kis nyomtatójukba a patront.

Tehát szimpatikus volt az oldal, szerintem az első benyomás sokat számít, hiszen ez alapján, hirtelen ítélem meg magát a céget is, ha rossz az első benyomás, akkor nagy valószínűséggel tovább fogok keresni, de itt nem úgy lett. Könnyen használható oldal, ez tény, hiszen olyan könnyen megtaláltam az általuk forgalmazott márkák közül az én nyomtató márkámat, hogy egy pillanat nem kellett hozzá. Majd onnan beljebb haladva megtaláltam felsorolva a cég által adott márkához köthetően a nyomtató típusokat, melyekhez köthető patronok a rendelkezésükre állnak. Itt gyorsan hátra futottam a raktárba és megnéztem, hogy mi is a pontos típus megnevezése a nyomtatónknak, nem tudom fejből van ez így. Főleg akkor, amikor nagyon ritkán kell bele patront rendelni, hamar kimegy az ember fejéből a nyomtató típusa. De megnéztem, és amilyen szerencsém van készleten van remek cégnek. Még azt kellett eldöntenem, hogy milyen fajtát rendelek meg. Gondolok most itt, hogy utángyártott, vagy esetlegesen gyár által forgalmazott eredeti patronra. Nagyon úgy tűnt, és végül az is lett, hogy az eredetit választottam, hiszen most első körben rendelek ettől a cégtől, megbízom bennünk, mert korrektnek tűnek, de mégis ott motoszkált a gondolat a fejemben, hogy jobb lesz az eredeti gyári.

Amilyen szerencsém volt, még darab akciókkal is készül a cég a vásárlói számára, minél többet rendel, annál kedvezőbben kapja meg a vásárló a következő rendelt tételt. Ez nagyon kecsegtető volt számomra, ezért úgy is döntöttem, hogy nem egy darabot rendelek, hanem rögvest kettőt.

De, ami ezután következett, arra már tényleg nem számítottam, miszerint a Patron | Ingyenes Kiszállítás szalagcímet megláttam. Mondom ilyen biztosan nincs, hogy Patron | Ingyenes Kiszállítással történik, ez valami áprilisi tréfa lehet, amely kicsit megkésett. De milyen jó, hogy nem lett igazam, és ez nem egy áprilisi tréfa, hogy Patron | Ingyenes Kiszállítás található a cég honlapján. Annyira megörültem, hiszen nem számítottam erre, magamban már kalkuláltam is, hogy mennyi lehet majd a két terméknek a kiszállítási költsége. Jó, hogy neten szerettem volna rendelni, és ebbe bele tartozik az is, hogy a szállítási költséggel számolni kell, de ez sokkal jobba, hogy megtaláltam, hogy a Patron | Ingyenes Kiszállítással történik. Tényleg hihetetlen, és amikor előre elutaltam a patronokért azok árát, akkor sem számolt fel semmit. Itt már tudtam, hogy ténylegesen igazak itt a honlapon megtalálható információk. Nem is tudom, hogy egy, illetve jelen esetben két remek minőségű nyomtatóhoz való patront rendeltem, és ráadásul ingyenes szállítással. Ez csak akkor tudatosult benne, amikor már ténylegesen a kezembe vehettem a patronokat, erre nem is kellett sokat várnom, hiszen olyan szerencsét időpontban rendeltem meg, hogy még a másnapi kiszállításba belefért. Így rögvest patronunk és tudtunk nyomtatni. Még a futárnál sem kell fizetni a szállításért, így hát tényleg igazat olvastam a honlapon, Patron | Ingyenes Kiszállítás.

Nagyon izgatottan bontottam ki a csomagot, hogy lássam, ténylegesen jó patront rendeltem- e. Hátra is mentem és a régi patront kiszedtem a nyomtatóból és az újat beraktam annak helyére. Már ott pozitív irányba megy a történet, hogy belefért az új patron, már nyert helyzet, hogy beleillik a nyomtatóba. Amikor pedig elkezdett nyomtatni is, akkor tudtam, hogy szuper minden, jót jó áron sikerült megszereznem, és még a patronok kiszállítása is ingyenes volt. Azóta is erről beszélek a barátaimmal, hogy milyen jó üzletet csináltam, megtaláltam ezt a remek céget, ahol kiváló minőségű termékeket forgalmaznak, jutányos áron, és ingyenes szállítással. Ez olyan volt, mintha a csillagok együtt álltak volna.