Kávézóban láttam meg álmait táskáját, innen meg is vettem magamnak

2-3 hetente szoktunk összefutni pár barátnőmmel egy kávéra. Mindegyikünk dolgozik, család, gyerekek vannak, de ezekre a traccspartikra mindig megpróbálunk időt szánni kedvenc belvárosi helyünkön. Legutóbbi ilyen találkozónk alkalmával az egyik barátnőm egy gyönyörű táskával jelent meg a kezében. Rögtön kérdeztem, hogy honnan szerezte mert én is szeretnék egy ilyet.

Kávézgatás, beszélgetés közben megmutatta nekem azt a webáruházat, ahonnan ezt a táskát szerezte. Ez nem volt más, mint az Anna Táska. Arra a darabra kerestünk rá, melyet ő is itt vásárolt, de meglepve láttam, hogy szebbnél-szebb táskák vannak még itt a kínálatban.

Az ott forgalmazott márkák legtöbbjéről hallottam már, vagy nekem is volt belőlük, és az tűnt fel először, hogy mennyire kedvezőek az árak. Vannak itt termékek a Janától, a Tamaristól, de lehet kapni az Anekke, a Marco Tozzi vagy a Heavy Tools termékeit is. Elég sok táskát lehet akcióban kapni és az egyébként is kedvező vételárak a hűségakció keretein belül vásárláskor tovább csökkenthetők. Mivel hűségpontokat csak regisztrációval történő vásárlások után írnak jóvá, ezért rögtön rá is szántam azt a pár percet a procedúrára. Még a hírlevélre is feliratkoztam, hogy le ne maradjak az újdonságokról és az akciókról.

Végül is, nem ugyanazt a táskát választottam, mint amilyen a barátnőmnek volt, hanem egy még annál is szebbet. De ha már ott voltam, vettem egy, a táskához illő pénztárcát is, a z enyém már úgyis elég kopottas volt. A házunktól nem messze van egy üzlet, ahol Pick-Pack átvevőpont is üzemel, így a csomagot oda kértem, mert nekem így a legkényelmesebb. Összességében nagyon tetszett a táskawebáruház, elsősorban a kínálat, de persze az árak és a stílus miatt is.

Közben persze megbeszéltük ügyes-bajos dolgainkat is. Mire a kávéscsészék kiürültek és kibeszélgettük magunkat, én is megrendeltem álmaim táskáját az Anna Táska táska webáruházból.