Mégsem maradt el a közös kávézás

A barátnőmmel van egy kedvenc kávézónk a belvárosban, amit még az érettségink után nem sokkal fedeztünk fel magunknak. Ott ünnepeltük meg a sikeres vizsgánkat két finom kávé és két finom sütemény társaságában.

Azóta évente mindig újra meglátogatjuk ezt a helyet, így mondhatni ez egy hagyománnyá vált a számunkra. Azért járunk csak oda viszonylag ritkán, mert azért egy eléggé drága hely, de különben is elveszítené a varázsát, ha túl gyakran jelennénk meg abban a kávézóban.

Az első látogatásunk óta már öt év is eltelt, de a kávéház színvonala azóta is töretlen. Nem csak a kávék, de a sütemények is fantasztikusan finomak. Eddig mindig felfedeztünk valami újdonságot az itallapjukon, így már csak ezért is érdemes időnként visszatérni hozzájuk. Tavaly például bevezettek valamilyen arab kávét, amibe valamilyen egészen különleges fűszert kevertek.  Isteni finom volt az íze. A barátnőm általában a hagyományos olasz kávékat részesti előnyben, de azokat is sokkal finomabbak készítik el, mint a máshol kapható egyszerűbb kávékat.

Az idei kávéházi látogatásunk majdnem veszélybe került, mert a barátnőm felhívott, hogy elázott a lakásuk. Legnagyobb meglepetésemre azonban másnap újra jelentkezett, és elmondta, hogy megoldódott a probléma, így semmi akadálya nem volt annak, hogy kávézzunk.

Kávézás közben mesélte el nekem, hogy hogyan sikerült ilyen gyorsan semlegesíteni azt a csúnya csőtörést. Az apukája ismer egy kiváló szerelő csapatot, akiknek az elektronikus platformját a Vízszerelés.net oldalán keresztül érhetjük el.

Klári elmesélte, hogy miután az apukája felhívta őket telefonon, nagyjából egy órán belül már meg is jelentek a házukban, hogy mihamarabb megoldják a problémájukat. Egészen hihetetlenül hangzott a számomra, hogy ilyen rövid alatt kiérkezik egy szerelő csapat valakihez, de ők SOS kiérkezést is vállalnak, ha nagyon rossz a helyzet.

Budapesten és Pest megyén belül vállalják el a munkákat. A weblapjuk alsó részén felsorolva láthatjuk azokat a településeket, ahova vállalják a kiszállást.

Klári elmondta, hogy az egész család nagyon kivolt a történtek miatt, de miután megjelent ezt a profi csapat náluk, elég hamar megnyugodtak. A szerelőbrigádon érezhető volt a legmagasabb szintű hozzáértés és a tapasztalat. Olyan hamar felmérték a problémát, amilyen gyorsan csak lehetett. Ehhez nem csak a szakértelmük volt meg, de a legkülönfélébb modern eszközök is a rendelkezésükre álltak.

Alig telt egy óra, és már látható volt a munkafolyamat vége. A problémát egy hibás csővezeték okozta, mert az egyik pontján nem volt megfelelő az illesztés, illetve a csőnek a méretezése is hagyott kívánnivalót maga után. Ezeknek a kijavításához minden a rendelkezésükre állt, így egyáltalán nem volt szükség arra, hogy még egy alkalommal ki kelljen jönniük hozzájuk. Igazán szimpatikus a számomra az, hogy mindent megtesznek azért, hogy a hiba okának a feltárása és annak a kijavítása azonos napon történjen meg, ha ez lehetséges.

A Vízszerelés.net csapata nagyon korrekt árakon dolgozik, és az elvégzett munkákról számlát is kiállít. Ezeket a számlákat több biztosító is elfogadja, így aki rendelkezik ilyen jellegű biztosítással, annak mindenképpen érdemes élnie ezzel a lehetőséggel. Azt is fontos megemlíteni, hogy garanciát is vállalnak az elvégzett munkájukra, így ha a későbbiekben bármilyen probléma adódna azon a területen, amin dolgoztak, azt ki fogják javítani, bár erre aligha lesz szükség, figyelembe véve a profi és alapos hozzáállásukat.

A weblapjukon láthatjuk, hogy mennyiféle feladatot is képesek ellátni. Ezek különböző szakterületek, melyek eltérő képzettségű dolgozókat igényelnek. Ezzel a Vízszerelés.net is tisztában van, így minden területre meg vannak azok a dolgozóik, akik specializálódtak egy adott feladatra. Lehet gondunk a vízvezetékkel, a fűtéssel, a csatornával és még sok minden mással is, biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő emberek fognak kiérkezni hozzánk, ha őket hívjuk. Klári beszámolója után el is mentettem magamnak a weboldalukat, mert így, ha a jövőben ilyen jellegű problémáim lesznek, akkor ott lesz rögtön a tökéletes megoldás. Mindenkit nagyon meg tud viselni, ha valami nem működik jól a háztartásukban, de az ő segítségükkel ezek az időszakok sokkal könnyebben átvészelhetőek.