A gázpalackfutárnak köszönhetően sikerült befejeznem a kávéfőzést

Szeretem a kávé ízét. Nem iszom erőset, nem a koffein számít nekem, sokkal inkább az íze. Mostanság odáig fajult a helyzet, hogy talán már kávéfüggőnek is nevezhetem magam. Naponta hajlamos vagyok akár négyet is meginni. Tudom, hogy ez egy kicsit már soknak számít, de sajnos nem bírok ellenállni annak a csodálatos, magával ragadó íznek. Amikor megérzem a kávé illatát, egyből jobb kedvem támad.

Az elmondottak alapján azt képzelhetitek, hogy valami nagyon extra, drága kávéfőzőm van, de ez nincs így. Egy régi kotyogós gépem van, amit még a nagymamámtól kaptam ajándékba. Isteni kávét lehet vele főzni, nem cserélném le semmiért.

A város szélén, az erdő mellett lakom. Az utcámba még a gáz sincs bevezetve, tehát PB gázpalack segítségével sütök, főzök, a kávét is ennek a segítségével készítem el. A minap épp kávéfőzés közben fogyott ki a palack. A férjem sajnos nem volt itthon, én meg nem tudtam, hogy honnan szokott gázpalackot venni, így az internet segítségére szorultam. Fogalmam sem volt, hogy a gázpalack ár milyen értékek között mozog, ezért először erre kerestem rá a neten. Nem kellett sokat kutatnom, hamar rátaláltam a gazpalackfutar.com weboldalra, ahol nagyon jó árban találtam PB gázpalackot. A 23 kg-os gázpalack, amilyet mi is használunk csak 11.000 forintba kerül, bruttóban számolva. Ez az ár viszont a kiszállítás költségét is tartalmazza Budapestre, és annak 20 km-es vonzáskörzetébe. Tehát ez a cég még házhoz is viszi a gázpalackot, ki sem kell mozdulni a házból, úgy fejezhetem be a kávéfőzést.

gázpalack ár

Este, amikor hazaért a férjem, meséltem neki a gázpalackfutar.com internetes oldalról, és az általuk kínált szuper ajánlatról. Nagyon meglepődött, hiszen ő még sosem hallott róluk, különben ő sem fárasztotta volna magát az utazással, és az üres gázpalack elvitelével. A gázpalackfutárnál a gázpalack ára is sokkal kedvezőbb, mint ott, ahol korábban vásároltuk, szóval biztos, hogy nem utoljára vásároltunk ettől a cégtől.