Köszönőajándék esküvő alkalmából a vendégeknek

Akár egy finom kávé is lehetne a köszönőajándék esküvő alkalmával a vendégeknek, igaz? Vagy egy finom kávés csoki, hogyha valaki ne szeretné annyira a kávét. Meg egyébként is lassan már aranyárban mérik, úgyhogy lehet, hogy nem a kávé a leginkább költséghatékony választás a köszönőajándékot illetően.

Azonban, ha valaki nem szeretne pusztán ajándékot adni, hanem sokkal inkább élményt, annak remek lehetősége van arra, hogy ezt is megtegye, méghozzá a selfiegep.hu-nak köszönhetően. Ők hívták fel arra a figyelmemet, hogy egy fotóautomatás fotózás nem pusztán azért remek ötlet egy esküvőre, mert jó képek készülnek, hanem mert ez tulajdonképpen a vendégségnek is egy nagy élmény, amivel ők is megörökíthetik, hogy a részei voltak ennek a csodás alkalomnak.

A köszönőajándék esküvőre tehát nem pusztán a fotó, amit magukkal vihetnek, hanem a hozzá kapcsolódó élmény is, ami felötlik bennük mikor nézik az itt készült fotókat. Szerintem ez nagyon szép gondolat és összességében talán még árban is megfizethetőbb, mint egyik-másik köszönőajándék ötlet.

A selfiegep.hu-val korlátlan nyomtatási lehetőséggel és teljes asszisztenciával lehet igénybe venni a gépeket különböző időintervallumokra. Szerintem érdemes őket megkérdezni, hogy mekkora násznéphez hány órát ajánlanak és annak fényében eldönteni, hogy 4-6-8 órára maradjanak megörökíteni a sok bohóckodást, amit a násznép a kamera előtt leművel.

Én nagyon jó ötletnek tartom, hogy ilyen módon köszönjük meg a családnak és barátoknak, hogy eljöttek és részt vettek ezen az eseményen. Szóval, ha az én esküvőm jön, akkor a köszönőajándék esküvő szinten tutira egy ilyen fotóboxos megoldás lesz a selfiegep.hu jóvoltából. Az árakról, kiszállási díjakról és helyigényükről a honlapjukon tudtok tájékozódni.