Kávé mellé nyugalom

Mi is jut eszünkbe a kávéról? Elsőre azt hiszem, hogy nem éppen a nyugalmas baráti kávézások, vagy a hétvégi kávé iszogatás a teraszon. De vajon miért? Nos a választ nem tudom, de bizony a kávé a dolgos, pörgős hétköznapok egyik jelképe lett. Ezeket a napokat az jellemzi, hogy nem nagyon van időnk pihenni, folyamatosan gyűlik a stressz, nem tudunk elég időt a szakítani a számunkra fontos emberekre, és a számunkra fontos tevékenységekre, hobbikra sem.

Ilyen hobbi lehet például a futás, a könyv olvasás, a film nézés, a számítógépes játék, a barkácsolás, vagy éppen a biciklizés.

Pihenni márpedig mindenki számára fontos, ez alól senki nem jelent kivételt. A családi együttlétnek és a fizikai pihenésnek lehet tökéletes elegye a páros masszázs. Páros masszázst kínál például a Karma thai masszázsszalon is, melynek honlapján részletesen beszámolnak a a szalonok szolgáltatásairól. Bizony, szalonok, ugyanis kettő szalonjuk is van Budapesten. Az egyik a Síp utcában van, a másik a Király utcában található. Ez azért hasznos, mert mindenki a hozzá legközelebb esőt választhatja. Időpontot foglalni a honlapon megadott telefonszámon, és a hatalmas “IDŐPONTOT FOGLALOK” feliratra kattintva lehet. A koronavírusra való tekintettel a bejáratnál elhelyeztek kézfertőtlenítőt, melynek hála minden vendég fertőtlenítheti e kezét. A masszőrök végig maszkban tartózkodnak, és a kezelések után fertőtleníti a helyiségeket.

Masszázsra akkor lehet szükség, ha napi 8 órát ülünk egy irodában, ha komoly fizikai munkát végzünk, ha a nap végén kimerülten zuhanunk le a kanapéra, vagy ha nem tudjuk eldönteni, hogy egy kiadós alvásra, vagy egy kiadós masszázsra van szükségünk. A szalon kollégái tradicionális masszázzsal várnak.

A szalonokban van tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs, olajos testmasszázs, meleg olajos testmasszázs, olajos hátmasszázs, kókuszolajos testmasszázs, herbál masszázs és páros masszázs.

Külön boxban olvashatjuk el a korábbi vendégek véleményeit. Ennek az az előnye, hogy pillanatokon belül meggyőződhetünk, hogy egy átlagos felhasználó mit gondol a cégről, és a cég által nyújtott szolgáltatásokról. Az oldalon képeket is láthatunk a masszázsszalonról, ennek köszönhetően meggyőződhetünk róla a saját két szemünkkel, hogy milyen környezetben fognak minket fogadni. Gyakran ismételt kérdéseket is feltesznek az érdeklődők, ezt megelőlegezve gyakori kérdések szekció is van az oldalon. Kiderül például, hogy a vendégek igényére változhat a masszázsok intenzitása. Az olajos masszázsok ruha nélkül, a száraz masszázsok ruhában történnek. Masszázsra minden esetben zuhanyzás után, tisztán érdemes érkezni. Masszázs előtt egy órával tilos enni és alkoholt fogyasztani. Instagram és facebook oldaluk is van, ezeket csakugyan elérhetjük a weblapról. Ajándékutalványt is lehet vásárolni náluk, valamint masszázsbérleteket is.