Egy jó kávé mellett beszélgettünk a csapatépítő tréningről

Töméntelen mennyiségű kávét képes vagyok meginni egy nap, legyen reggel, vagy este. Természetesen minden reggelem kávéval indul, különben nem funkcionálok megfelelően. Mondhatni ez már valami függőséggé vált, hiszen nem tudok meglenni nélküle még csak egy napig sem. Mondhatni egyfajta kávé sznob vagyok, mivel nem hiszek abban hogy egy kávé cukrozva is jó ízű. Ha pedig cukor nélkül, magában nem elég finom, akkor valószínűleg nem egy nagy minőség a felhasznált kávé.

A baráti találkozókat is szeretem kávézókba leszervezni. Két nappal ezelőtt Lívia nevű barátnőmmel ültünk be az egyik kedvenc helyünkre egy kicsit beszélgetni. Meséltünk egymásnak, hogy kivel mi történt mostanában. Livi beszámolt róla, hogy két héttel ezelőtt munkahelyi csapatépítő tréningre ment a Balatonra, vagy 30 másik kollégájával együtt. A balatoni tréning ötlete nekem is nagyon megtetszett, úgyhogy gyorsan meg is osztotta velem a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linkjét. Egyik nap majd egészen “véletlenül” a főnököm orra alá fogom dugni én is ezt az oldalt.

Mi volt a program?

Először vitorlás kiránduláson és borkóstoláson vehettek részt, ami Siófokról indult, a szervező saját vitorlás flottájával. A hajókázás alatt csapatokba szerveződve ügyességi versenyeket tartottak. Az indulás amúgy Balatonfüredről, Tihanyból, Alsóörsről, vagy Balatonkeneséről is megoldható. Én például a Balaton északi partját preferálom, úgyhogy szimpatikusnak találtam a rugalmasságukat.

A vitorlázás után még a sárkányhajózást és fürdőzést is kiélvezhették egy szakképzett vízimentő felügyelete alatt. Annak, aki pedig valamilyen okból inkább a parton maradt szintén biztosították a kalandot quad túra formájában. Igazából amint Livi mesélt a programokról, arra voltam még kíváncsi, hogyan oldják meg a szervezést, ha az idő nem ideális hozzá. De a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalt nézegetve erre is választ kaptam. Csak egy nagyobb teremre van szükségük egy szállodában, és ott is meg tudják szervezni a csapatépítő játékokat.

Árajánlatot is az oldalon lehet kérni. Az ár attól függően változhat, hogy pontosan milyen programokat is választ a társaság, és hány fő fog részt venni rajtuk. Ez a lehetőség erre a nyárra nekem már elúszott, de a jövő évi csapatépítő tréning szervezésekor biztosan fel fogom vetni ez az ötletet.