A kávé mellett én már online újságot lapozgatok

Épp nyugodtan szürcsöltem a kávémat a kedvenc vendéglőmben, amikor eszembe jutott, hogy mielőtt hazaindulok, muszáj lesz valamit kitalálni, ha nem akarok majd a hétvégén éhen halni. 

A problémámra egyszerű a megoldás: be kell vásárolni! Mivel nem vagyok egy shopping királynő, szeretem letudni gyorsan ezeket a kötelező köröket. Ebben óriási segítség az akcioleso.hu. Itt minden áruház akciós katalógusa elérhető, így kézenfekvő volt, hogy most is ide nézzek fel. 

Rendszeresen használom, így otthonosan mozogtam a weboldalon. Mivel célirányos vásárlást terveztem, elkezdtem átnézni, hova is lenne érdemes betérni a hazaúton. A sok élelmiszerüzlet közül a Lidl heti akciói ragadták meg a figyelmem. Szeretek oda járni, a jó árak és kitűnő minőség miatt, ám az akcioleso.hu most még a megszokottnál is jobb lehetőségeket kínált. Gyorsan össze is írtam, miket fogok vásárolni.

Nagyon kedvelem ezt a weblapot, és gyakran nézegetem az itteni online újságokat a kávém mellett. Tetszik, hogy nem webshop szerűen vannak feltöltve az ajánlatok, hanem klasszikus újságformátumban megszerkesztve. Elegendő letöltenem a szimpatikus bolt PDF fájlját, és már lapozgathatom is. Tabletről, PC-ről, sőt, telefonról is teljesen ideális. Amióta ezt beépítettem az életembe súlyos tízezreket spóroltam. Remekül használható, főleg, hogyha az ember bekapcsolja az újdonságok értesítéseit is. Nem ritka, hogy akár 30-40, sőt, 50%-os kedvezményekbe botlok! Ha lehetne, kötelezővé tenném. 

Annyira belemerültem az újságolvasásba, és a Lidl heti akcióiba, hogy észre sem vettem, hogy elment az idő. Indulnom kellett, ha oda akartam érni, mielőtt bezár a bolt. Szedem is lábam, ugyanis a héten épp akciós a kedvenc kávém a Lidlben, muszáj beszerezni!