Hol vásárolja a barátnőm a cipőit?

Ha megkérdezik tőlem, hogy mi az, amiről nem tudok lemondani, akkor azt szoktam válaszolni, hogy a kávé. Mi más lenne. Én nem szégyellem elárulni, hogy kávéfüggő vagyok. Van ilyen, ez van. Én erre azt szoktam mondani, hogy másnak más függőségei vannak, amik talán sokkal rosszabbak vagy károsabbak, mint az én függőségem, a kávé.

Igazából nem szoktam olyan sok kávét inni, egyáltalán nem viszem túlzásba a mennyiséget, de nem maradhat el nap kávé nélkül. Minimum egyet mindennap megiszok. Persze egy kávé egyáltalán nem a világ vége, sőt azt mondják, hogy egy kávé még egészséges is.

Persze nagyon szeretek a barátnőimmel vagy egyszerűen csak barátokkal egy jót beszélgetni egy csésze vagy bögre kávé mellett. Így tettem a hétvégén is, amikor átjött Ancsa, az egyik legjobb barátnőm, akivel mindig nagyon jókat szoktam beszélgetni.

A mostani beszélgetésünk során elmesélte nekem, hogy a CipoMarket.hu oldalon vásárolja mostanában a cipőit. Nem is egyet, hanem már egy csomót vett ezen az oldalon. Nagyon meg van vele elégedve, mert még sosem kellett csalódni az itt vásárolt termékekben, de persze nem is kell aggódnia, mert vissza lehet küldeni, ha bármilyen probléma lenne vagy esetleg rossz a méret. Nem csak egyszerűen cipőket, hanem például papucsot, bakancsot, szandált és még rengeteg féle terméket lehet ezen a webshop-on vásárolni, amire csak szüksége lehet a lábunknak akármelyik évszakban.

A vásárláshoz nincs szükség regisztrációra vagyis jobban mondva nem kötelező a regisztráció, de persze, ha valaki rendszeresen szeretne vásárolni a CipoMarket.hu-n, akkor erősen ajánlott, hogy regisztráljuk magunkat. Így sokkal gyorsabb és egyszerűbb a folyamat.

Mivel ez egy webshop, így a megrendelt termékekhez kiszállítással tudunk hozzájutni. A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi csak hétköznapokon, így ne várjuk, hogy esetleg hétvégén megkapjuk a csomagot. A futár munkaidőben közlekedik, ami egészen pontosan reggel 8 és délután 17 órát jelent. Pontosan ezért olyan címet kell megadni a megrendelés során, amin elér minket a futár. Tehát, ha az időnk nagy részét otthon töltjük, akkor az otthoni címet kell megadnunk, ha pedig a munkahelyünkön, akkor pedig a munkahelyi címet adjuk meg. Csak egy címet lehet beírni, mert a futárnak fix útvonala van, így nem tud napközben egyik cimtől a másikig rohangálni.

Akinek egyszerűbb, az személyesen is átveheti a csomagot, viszont személyes átvételre csak Vácon, Esztergomban, Szombathelyen és Győrben van lehetőség, például Budapesten egyáltlán nincsen. Ezt az opciót a megrendelés során tudjuk kiválasztani.

A kiszállításnak egszeri 1000 Ft-os díja van. Ez egy fix összeg, amit minden egyes megrendelésnél ki kell fizetni. Azonban, ha valaki 60.000 Ft felett vásárol, akkor egyáltalán nem kell fizetni, teljesen ingyenes a kiszállítás.

Előfordulhat az, hogy a termék sérülten érkezik. Ekkor sincs semmilyen probléma, mert vissza lehet küldeni. A hibás termékről minden esetben fényképet kell készíteni és a hibát email-ben kell jelezni a cégnek. Minden esetben meg kell őrizni a termék eredeti dobozát, amelyben érkezett, mert a terméket is ebben az eredeti sértetlen dobozban kell visszaküldeni. A visszapostázás költségét a cég állja, abban az esetben, ha valóban hibás a termék. Viszont abban az esetban, ha azért szeretnénk cserélni, mert nem tetszik a szín vagy nem jó a méret, akkor a visszaküldés költségét nekünk kell, hogy álljuk. Ez minden esetben 1490 Ft-ot jelent.

Nagyon tetszett az elmesélése, így nekem is megjött a kedvem, hogy rendeljek az oldalról.