Kávé és minden más

A kávéházam szerencsére nagy népszerűségnek örvend. Sok visszatérő vendégem van, és örülök, amikor azt látom, hogy elégedetten távoznak tőlünk újra meg újra. Mindig is ez volt az álmom, hogy vendégül láthassak másokat, és élményt is adjak számukra egyúttal. Szeretném, ha majd egy szép napon a most még óvodás, középső csoportos kislányom vinné tovább a kávézót, természetesen majd a kornak megfelelő köntösben. De ha mást szeretne majd, az sem baj, csak olyan jó lenne…

A kávézómba számos eszközt egyetlen webshoptól szereztünk be, és most ezt a céget szeretném ajánlani nektek, ugyanis nagyon meg vagyok a strapabíróságukkal elégedve, és a szállítás, fizetés is abszolút gond nélkül ment a beszerzéskor. Ez a cég az Rdealer, weboldaluk és egyben webáruházuk az rdealer.hu linken érhető el. Főként kifejezetten ipari használatra alkalmas gépekkel és berendezésekkel foglalkoznak, de akad a repertoárjukban olyan konyhai eszköz is, amely bármelyik hézköznapi háztartásban is megállja a helyét, mi több, kiváló szolgálatot tesz és profi minőséget garantál. A webáruház egyik különlegessége, hogy használt és új termékeket is forgalmaznak, ilyen módon a garanciális idő is változóan alakul, ugyanakkor mindenképp hatalmas plusz pont a szememben, hogy sok céggel ellentétben az RDealer a használt termékeikre is vállal garanciát. Azt is érdemes emellett tudni ezekről az eszközökről, hogy nagyon jó állapotúak, bevizsgáltak és kiválóan működnek, ugyanakkor az áruk értelemszerűen jóval kedvezőbb, mint egy vadonatúj darabnak.

Légkeveréses sütő mellett még számos sütő érhető el, és lenyűgöző a hűtő – fagyasztó – vitrin kínálatuk is. Légkeveréses sütőt ugyan nem, de a profi kávéfőző gépek mellé süteményes pultot és több mosogatáshoz szükséges gépet is beszereztem a weboldalról.