Uncategorized

Én így kávézom

Imádok kávézni. A reggeleim első lépése mindig az, hogy lefőzök egy adag friss kávét és szépen elkortyolgatom. Erre mindig szánok időt, akkor is, ha éppen dolgozni megyek. Természetesen az irodában sem hiányozhat a kávé, úgyhogy ott is mindig fel vagyok tankolva rendesen belőle.

Van egy kedvenc kávézóm Budán, közel van a munkahelyemhez. Rengeteget szoktunk ide járni. Akár a kollégákkal, akár külön, a barátokkal. De ezen kívül rengeteg más kávézót ismerek a városban, de legtöbbet erre a helyre szoktunk járni.

Ha külföldön vagyok, igyekszem mindig olyan kávézókat keresni, amik érdekesek, szépek és ahol minőségi kávét adnak. Nem szeretem az automatás kávékat, azokat sem, amiket akár az élelmiszerboltokban, az ott dolgozók készítenek. Tudjátok, van egy nem különösebben értékes kávéfőzöjük, amiből kis barna műanyagpohárba adják ki a pár száz forintos kávékat. Nincs ezekkel semmi baj, én csupán nem szeretem ezeket. Még nagyon a pékségben sem kérek kávét – van néhány, ahol lehet kapni. Megmaradok inkább a szokásos kávézási szokásoknál, és ha tehetem, mindig inkább kávézóba megyek, ha esetleg útközben szeretnék elfogyasztani egyet.

Én így kávézom bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva